Ridder en prinsessenfeestje

   

 

Ridder Roeland is heel erg verliefd op prinses Helena, binnenkort gaan ze trouwen.

Maar er is iets heel ergs gebeurd…

Midden in de nacht kreeg prinses Helena bezoek… Van een zwarte ridder. Die heeft de prinses meegenomen op zijn paard en opgesloten in een verlaten huis, diep in het bos.

Hij heeft de zwarte ridder in een briefje gesmeekt om te zeggen waar de prinses is maar de zwarte ridder gaf hem enkel deze kist, zonder sleutel. Daarin zit een kaart en de sleutel waar de prinses opgesloten zit. Zo kan ridder Roeland haar bevrijden.


Maar Ridder Roeland kan dit niet alleen, hij heeft jullie hulp nodig.


                                           


We laten de kinderen kennis maken met het thema aan de hand van een verhaal , foto, enz.

De kinderen krijgen allemaal een Ridderpak of prinsessenkleed. We gaan met de ridders en prinsessen knutselen en frutselen, dansen en spelen. We spelen spelletjes aan de hand van opdrachtkaarten zodat er afwisseling is tussen actieve en passieve spelletjes.

We voorzien bijvoorbeeld een quiz ,kringspelletjes, tekenraadsels, buitenspelletjes,...

De activiteiten kiezen we op basis van de leeftijd van de kinderen, de voorziene ruimte, seizoen, weer, aantal jongens, meisjes,enz.


De prijs voor een verjaardagsfeestje bij ons met themafeest Ridders en prinsessen bedraagt 150 euro voor 8 kinderen + 8 euro/ extra kind (excl.btw) (versiering, alle materiaal voor het themafeest, verkleedkledij, ridder of prinsessendiploma's, begeleiding, ruimte, spelmateriaal,

pannenkoeken, drankjes, borden, bekers, servetten, kaarsjes, versiering,...

+ een verrassing voor de jarige en een grabbeltoncadeautje voor elk kind)